Retrospektīvā konversija: teorija un prakse - Kalniņa, Iveta (My University, 2006)
LU Bibliotēkas semināra “Datu konversija: problēmas, iespējas, risinājumi“ (2006.gada 7.aprīlis) materiāli.
Prezentācijā apskatīts retrospektīvās konversijas jēdziens, mērķi un uzdevumi, retrokonversijas procesa plānošana un tehnoloģija, problēmsituācijas.
Keywords: Datu konversija; Retrospektīvā konversija; Retrokonversijas uzdevumi bibliotēkā; Retrospektīvās konversijas metodes