Kases sistēmu apskats un eZee Burrp Back Office paplašinājums - Koženovs, Romāns (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbā tiek aprakstītas un izpētītas Latvijā plašāk lietotās kases sistēmas. Tiek analizēts kā kases sistēmas ir realizētas, no kādiem aparatūras un programmatūras moduļiem tās sastāv, kāda ir to arhitektūra un funkcionalitāte. Darbā tiek arī aprakstīts un autora izstrādātais oriģinālais "eZee Burrp Back Office" kases sistēmas paplašinājuma risinājums.

Paper “POS systems review and eZee Burrp Back Office extension” describes widely used POS systems in Latvia as well as analyzes POS systems from different sides e.g. from what hardware and software modules they consist, what architecture they have and their overall implementation. Paper also describes author’s original solution developed to extend eZee Burrp Back Office system’s features.
POS systems review and eZee Burrp Back Office extension
Keywords: Datorzinātne