SAPUI5 skatu veiktspējas analīzes rīks - Kolduns, Romāns (Latvijas Universitāte, 2015)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot rīku, kurš spēs noteikt, cik lielā mērā XML skatu izmantošana SAPUI5 rīkkopā ietekmē šo skatu izpildes laiku interneta pārlūkā, salīdzinājumā ar Javascript skatu paradigmas pielietošanu ekvivalentu problēmu risināšanai. Šis dokuments satur izstrādājamā produkta tehnisko dokumentāciju, kas sevī ietver programmatūras prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu un testēšanas dokumentāciju.

The purpose of this qualification work is to develop a tool to determine, how much use of XML views in SAPUI5 toolkit would affect their execution time in a web browser, compared to Javascript views designed for solving equivalent tasks. This document contains technical documentation of the product being developed, which consists of software requirements specification, software design and testing documentation.
Performance analyze tool for SAPUI5 views
Keywords: Datorzinātne; SAPUI5; veiktspēja; Javascript; XML; C#