Krājumi, to uzskaite un analīze mēbeļu ražošanas uzņēmumā SIA "Stils" - Cvetkova, Marina (Latvijas Universitāte, 2020)
Lai konstatētu problēmu krājumu uzskaitē pētāmajā uzņēmumā, darba ietvaros tiek veikta krājumu uzskaites analīze uzņēmumā SIA „Stils”. Mērķis ir, pamatojoties uz krājumu teorētisko aspektu raksturojumu, veikt krājumu uzskaiti un analīzi uzņēmumā SIA „Stils” un izvirzīt priekšlikumus krājumu uzskaites pilnveidošanā. Darba rezultātā autore konstatējusi virkni nepilnību SIA „Stils” krājumu uzskaitē un izstrādājusi priekšlikumus to novēršanai.

In order to identify the problem of inventory accounting in the researched company, the analysis of inventory accounting in the company Ltd Stils is performed within the framework of the diploma paper. The research goal is to examine inventory accounting and analysis in the company Ltd Stils based on the theoretical aspect references of inventories and present comprehensive proposals for inventory accounting improvement. As a result of the study, the author has identified several shortcomings in the system of inventory accounting in the company Ltd Stils and developed proposals to eliminate them.
Inventories, their accounting and analysis in the furniture manufacturing company Ltd "Stils"
Keywords: Ekonomika; krājumi; krājumu uzskaite; krājumu analīze; krājumu novērtēšana; mēbeļu ražošanas nozare