Organizācijā īstenota IT infrastruktūras projekta iegūtās pieredzes analīze - Rokins, Ēriks (Latvijas Universitāte, 2010)
Darbs ir veltīts projekta pārvaldības metodes iespējām un to praktiskam pielietojumam, izmantojot PMBOK metodi. . Darba mērķis - organizācijas IT īstenotā projekta iegūtas pieredzes analīze, izmantojot tradicionālo projekta pārvaldības metodi. Par darbā aplūkojamo piemēru ir izvēlēts IT infrastruktūras projekts, kas tika īstenots izmantojot inženierijas metodi un piedāvāts iespējamais projekta pārvaldības risinājums, kas balstīts uz PMBOK pārvaldības pieeju. Analītiskā ceļā iegūtās dokumentētās rekomendācijas papildinās uzņēmuma pieredzes uzkrājumus, kuri varēs tikt pielietoti uzņēmuma nākotnes infrastruktūras projektos. Darbu raksturojošie atslēgvārdi ir PMBOK un IT.

The work is devoted to project management methods and its practical applications, using the PMBOK method The goal of present thesis is Organization IT infrastructure's realized project lessons learned analyses, using traditional method of Project management. As an example the IT infrastructure’s Project, realised in the organization using engineering approach, was chosen. The author proposes possibility of realizing the project based on PMBOK Project method. Analytical way acquired documented recommendations complement the company's experience, which will be applied to the company's future infrastructure projects. Thesis keywords are PMBOK and IT.
Organization IT infrastructure's realized project lessons learned analyses
Keywords: Datorzinātne