Pētera Šmita sarakste ar latviešu un lietuviešu filologu, etnogrāfu Eduardu Volteri - Шмидт, Петр (My University, 1915)
Vēstulē P. Šmits skaidro jēdzienu "krusta priedes", kā arī piemin E. Voltera pārizdoto veco Katehismu (Латышскій катехизисъ 1585 года / переизданный Э.А. Вольтеромъ. Петроградъ : тип. Акад. наук, 1915)ю
Многоуважаемы Эдуард Александрович
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; folklora; Šmits Pēteris; Шмидт Петр Петрович; Вольтер Эдуард Александрович (1856-1941); Volters Eduards (1856-1941); Volteris Eduardas (1856-1941); Endzelīns Jānis; Эндзелин Ян