4-5 gadus vecu bērnu drošības izpratnes veicināšana rotaļdarbībās - Suslova, Jevgēnija (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba temats: „4-5 gadus vecu bērnu drošības izpratnes veicināšana rotaļnodarbībās” Darba autore: Jevgēnija Suslova Darba vadītāja: profesore, Dr. paed. Linda Daniela Kvalifikācijas darba apjoms: 42. lpp., izmantoti 23 literatūras avoti. Pētījuma mērķis: Izpētīt drošības izpratnes sekmēšanas iespējas 4-5 gadus veciem bērniem rotaļnodarbībās. Darbā tika aprakstīts 4-5 gadus vecu bērnu drošības izpratnes veicināšana pirmsskolā. Kvalifikācijas darbā tiek analizēti dažādu autoru darbi, kur kvalifikācijas darba autore noskaidroja bērnu drošības izpratnes veicināšanu rotaļnodarbības, kā arī 4-5 gadus vecu bērnu attīstības īpatnības. Empīriskā daļas mērķis: Novērota 4-5 gadu vecu bērnu drošības ievērošanu āra pasākumos. Novērojums veikts pirmsskolas izglītības iestāde: Rīgas rajona X pirmsskolas izglītības iestāde Atslēgas vārdi: Bērnu attīstība, Drošības sekmēšana, 4-5 gadus veci bērni, novērojums, rotaļnodarbība, kritēriji.

The threme: “Promoting a 4-5 year-old child safety awareness in play" The autor: Jevgenija Suslova The supervisor of research: professor, Dr. paed. Linda Daniela Qualification work volume: 42. pages, 23 literature sources were used. Explore the potential for raising awareness about 4-5 year-olds in toy exercises. The work described the promotion of 4-5 year old child safety awareness at pre-school. The qualification paper analyzes the work of various authors, where the author of the qualification paper finds out the promotion of child safety awareness of play activities, as well as the peculiarities of the development of children aged 4-5 years. Keywords: Child development, Safety advancement, children aged 4-5, observation, role play, criteria.
Promoting a 4-5 year-old child safety awareness in play
Keywords: Pedagoģija; Bērnu attīstība; Drošības sekmēšana; 4-5 gadus veci bērni; novērojums; rotaļnodarbība