Uzņēmuma SIA “MY FITNESS” finanšu analīze - Reitere, Samanta (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darba tēma ir uzņēmuma SIA “My Fitness” finanšu analīze. Darba mērķis ir, pamatojoties uz teorētiskajām finanšu analīzes nostādnēm, veikt SIA “My Fitness” finanšu analīzi, rast secinājumus un izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma finansiālā stāvokļa un saimnieciskās darbības efektivitātes uzlabošanai. Bakalaura darbs sastāv no trīs nodaļām, kur pirmajā nodaļā tiek aprakstīta literatūra par finanšu analīzes teorētiskajiem aspektiem, mērķiem, uzdevumiem, metodēm, principiem un lietotāju grupām. Darba otrajā daļā tiek apskatīta uzņēmuma saimnieciskā darbība, kā arī analizēti uzņēmuma lielākie konkurenti. Trešajā daļā autore veica uzņēmuma SIA “My Fitness” finanšu analīzi balstoties uz teorētiskajiem aspektiem, pēc horizontālās un vertikālās analīzes metodēm, likviditātes rādītājiem, rentabilitātes rādītājiem, kapitāla struktūras rādītājiem, līdzekļu aprites rādītājiem. Darba noslēgumā tika izstrādāti secinājumi un priekšlikumi, vadoties pēc finanšu analīzes iegūtajiem rezultātiem. Atslēgvārdi: My Fitness, finanšu analīze, bilance, rādītāji, likviditāte, rentabilitāte.

The main topic of this bachelor is the financial analysis of the company SIA “MyFitness” This research aim, based on theoretical analysis of financial regulations, is to make SIA “Myfitness” financial analysis, find conclusions and develop proposals for improving the company's financial condition and economic efficiency. This bachelor consists of three main chapters, where in the first chapter the main topic is literature of financial analysis theoretical aspects, goals, tasks, methods, principles and user groups. In the second chapter author reviews company’s economic activity and, of course, analysing company’s biggest enemies. In the third chapter author did company’s SIA “My Fitness” financial analysis based on theoretical aspects. After horizontal and vertical analysis methods, liquidity indicators, profitability indicators, capital structure indicators and circulation of funds indicators. At the end of the work author developed conclusions and proposals, following by financial analysis obtained results. Keywords: My Fitness, financial analysis, indicators, balance, liquidity, profitability.
The financial analysis of company SIA “My Fitness”
Keywords: Ekonomika; My Fitness; financial analysis; indicators; balance; profitability