Kinoteātru Forum Cinemas, Multikino, Cinamon komunikācija sociālajos tīklos facebook, twitter, instagram 2016 gadā: analīze un salīdzinājums - Krahmaļovs, Artūrs Rinats (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura tēma “Kinoteātru Forum Cinemas, Multikino, Cinamon komunikācija sociālajos tīklos facebook, twitter, instagram 2016 gadā: analīze un salīdzinājums”. Pētījuma rezultātā tika analizētas kinoteātru publikācijas “Forum cinemas”, “Multikino” un “Cinamon” publikācijas 2016. gadā sociālajos tīklos “Facebook”, “Twitter” un “Instagram”. Visas publikācijas tika sadalītas kategorijās un analizētas pēc noteiktiem kritērijiem. Visi pētāmie materiāli bija brīvi pieejami sociālajos tīklos kinoteātru lapaspusēs. Tika veikta sociālo tīklu lietotāju aptauja par viņu attieksmi pret kinoteātru publikācijām sociālajos tīklos. Pētījuma mērķis – salīdzināt kinoteātru “Forum cinemas”, “Multikino” un “Cinamon” komunicēšanu sociālajos tīklos “Facebook”, “Twitter” un “Instagram” un noskaidrot sociālo tīklu lietotāju attieksmi pret kinoteātru publikācijām. Darba noslēgumā tika veikti secinājumi un veikta kinoteātru komunicēšanās salīdzinājums trijos sociālajos tīklos.

This bachelor's work is dedicated to the topic "Analysis and comparison of Forum Cinemas, Multikino, Cinamon movie theatres communication in social media facebook, twitter, instagram in 2016". As the study progressed, the author analysed all publications of cinemas “Forum cinemas”, “Multikino” and “Cinamon” of 2016 in social networks “Facebook”, “Twitter” and “Instagram”. All publications were categorized and analysed according to certain criteria. All the studied data was available in social networks on the cinemas' pages in the public domain. Also, an inquiry was conducted among the users of social networks, in order to ascertain the attitude of the Internet audience to the content of publications of the cinemas. The principal mission of the study is to compare communication of the cinemas “Forum cinemas”, “Multikino” and “Cinamon” in the social networks “Facebook”, “Twitter” and “Instagram”, and to ascertain the attitude of the social networks users to the way the cinemas communicate. At the end of the work the author rendered his judgements about the study and made comparison between the communications of the cinemas in three social networks.
Analysis and comparison of Forum Cinemas, Multikino, Cinamon movie theatres communication in social media facebook, twitter, instagram in 2016
Keywords: Komunikācijas zinātne; Komunikācija; Sociālie tīkli; Zīmols; Emocijas; Vizuālā komunikācija