Tirdzniecības centru pārvaldības sistēmas komunālo pakalpojumu sadaļa - Augulis, Raimonds Andris (Latvijas Universitāte, 2025)
Tirdzniecības centru pārvaldības sistēmas komunālo pakalpojumu sadaļa ir prakses ietvaros izstrādāta programmatūra, kura ir daļa no tirdzniecības centru pārvaldības sistēmas. Sistēmas ietvaros tiek paredzēta iespēja lietotājam pārvaldīt sava īpašuma komunālo pakalpojumu veidus, lasītājus, periodus, lasījumus, rēķinus, redzēt to apkopojumu. Tīmekļa lietojumprogramma ir izstrādāta pēc klienta-servera puses arhitektūras pamatprincipiem, izmantojot React ietvaru klienta pusē, php Laravel ietvaru un Postgres datu bāžu pārvaldības sistēmu servera pusē, kā arī, TypeScript, HTML, programmēšanas valodas ar Tailwind css bibliotēku.

The utilities section of the mall management system is software developed as part of an internship. It is a component of the larger shopping center management system. Within the system, users can manage utility service types for their properties, meters, periods, readings, invoices, and view summaries of these data. The web application is designed based on the core principles of client-server architecture. It uses the React framework on the client side, the PHP Laravel framework, and the PostgreSQL database management system on the server side. Additionally, the application is built with PHP, TypeScript, HTML, and the Tailwind CSS library.
Utilities section of the mall management system
Keywords: Datorzinātne; Komunālie pakalpojumi; kvalifikācijas darbs; Laravel; React; Typescript