Cilvēku resursu vadīšana un pilnveidošana uzņēmumā "X" - Ņikiforova, Svetlana (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba nosaukums ir „Cilvēku resursu vadīšana un pilnveidošana uzņēmumā „X””. Darba mērķis ir izstrādāt uzņēmuma „X” cilvēkresursu vadīšanas pilnveidošanas priekšlikumus. Darba mērķa sasniegšanai veiktie uzdevumi: literatūras izpēte par cilvēkresursu vadīšanu, uzņēmuma „X” cilvēkresursu vadīšanas sistēmas analīze, uzņēmuma „X” darbinieku anketēšana, intervijas veikšana ar personāla speciālisti, novērojumu veikšana uzņēmumā „X”, secinājumu un priekšlikumu izstrādāšana uzņēmuma „X” cilvēkresursu vadīšanas pilnveidošanai. Pētījuma gaitā konstatēts, ka cilvēkresursu vadīšana būs efektīva tad, ja uzņēmumam ir izstrādāta cilvēkresursu vadīšanas stratēģija, politika un sistēma. Bakalaura darba apjoms ir 72 lapas, tajā ievietotas 3 tabulas un 17 attēli, pievienoti 2 pielikumi.

The title of bachelor work is ,,Human resource management and its improvement in organisation ,,X””. The aim of work is to develop proposals about human resource management and its improvement in organisation „X”. To reach the aim tasks performed: literature study about human resource management, human resource management systems analysis in organization „X”, questionnaire performance of organization’s employees, performance of interview with personnel specialist, performance observations in organisation "X", development of conclusions and proposals to improvement the human resource management in organisation „X”. In the process of research was found out that human resource management will be effective if there is developed human resource management strategy, policy and system in organization. Bachelor's work consists of 72 pages, placed at 3 tables and 17 figures, added 2 additions.
Human resource management and its improvement in organization "X"
Keywords: Vadībzinātne