Latvijas Universitates kaligrafijas lektora Fr. Jansona 1939/40. m. g. lasītās lekcijas. - Jansons, Fricis (My University, 1940)
Saturs: Fr. Jansona normālalfabēts; Fr. Jansona kaligrafiskais pamatraksts (10 lekcijas); Fr. Jansona glītais kantora ātrraksts.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other languages::Baltic languages; Rakstība; Kaligrāfija; Rakstīšana latviešu valodā; Writing; Calligraphy; Writing in Latvian