Determinanti un to lietojumi - Bikova, Jolanta (Latvijas Universitāte, 2011)
Diplomdarba tēma ir "Determinanti un to lietojumi". Diplomdarbs ir kā mācību palīglīdzeklis 1.kursa studentiem matemātikas un fizikas bakalaura studiju programmā un arī citiem interesentiem. Diplomdarbs sastāv no 3.nodaļām. Pirmajā nodaļā dots teorētiskais apskats par determinanta definīcijām, tā veidiem, determinanta īpašībām. Otrajā nodaļā aprakstītas determinanta aprēķināšanas metodes. Trešajā nodaļā doti uzdevumi un šo uzdevumu atbildes.

Diploma theme ir "Determinants and their applications". The Diploma can be used as a supplementary tool for 1st year students of Bachelor's study programme in physics and mathematics and other interested persons. The Diploma consists of three chapters. Chapter 1 includes theoretical overview about of the determinant of the definitions, of the types, of determinant characteristics. Chapter 2 includes theoretical overview about determinant calculating methods. Chapter 3 includes theoretical overview about given tasks and the tasks the responses.
Determinants and their applications
Keywords: Matemātika