Latvijas komercbanku pakalpojumu klāsta analīze - Puškarjova, Marina (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba temats: "Latvijas komercbanku pakalpojumu klāsta analīze”. Bakalaura darba mērķis ir balstoties uz zinātnisko literatūru, normatīvo aktu izpēti un statistisko datu analīzi veikt Latvijas komercbanku pakalpojumu klāsta analīzi, izdarīt secinājumus un izstrādāt priekšlikumus banku pakalpojumu pilnveidošanai. Darbs sastāv no trīs nodaļām un pirmajā nodaļā apkopota informācija par Latvijas komercbanku pakalpojumiem veidiem. Otrā nodaļa veltīta komercbanku noguldījumiem un to analīzei, izmantojot gan dažādus Latvijas Bankas apkopotos datus, FKTK publikācijas, komercbankas mājas lapas. Darba trešā nodaļa veltīta komercbanku kredītiem un to analīzei. Bakalaura darbs sastāv no 61 lpp, tas ietver 9 tabulas, 12 attēlus un tā izstrādē izmantoti 30 literatūras avoti.

The Topic of the Bachelor paper: “Latvian commercial banks service analysis”. The aim of the Bachelor paper: is based scientific literature, legislative analysis and statistical data analysis of Latvian commercial bank service analysis, draw conclusions and make proposals for improvement of banking services. The Bachelor paper consists of three parts. The first part compiled information on Latvian commercial banks types of services. The second part is devoted to commercial banks deposits and their analysis. It was made by using data from the Bank of Latvia data base, researches of different Latvian banks, FKTK publications, experts’ and bank home page. In the third part of the Bachelor paper there is a loans and its analysis. The Bachelor paper consists of 61 pages, 9 tables and 12 pictures, 30 literature sources were used in the course of writing.
Latvian commercial banks service analysis
Keywords: Ekonomika