"Radisson Hospitalty""" viesnīcu tīkla darbība Latvijas tūrisma nozarē - Briede, Monta (Latvijas Universitāte, 2018)
Mūsdienās tūrisms attītās arvien straujāk, līdz ar to pieaug pieprasījums pēc viesnīcu pakalpojumiem. Pasaulē un Latvijā ir ļoti plašs klāsts ar naktsmītnēm un viesnīcu tīkliem, viesi pirms ceļojuma izvēlas sev izdevīgāko naktsmītni vai viesnīcu pēc dažādiem kritērijiem. Pētījuma mērķis ir izpētīt “Radisson Hospitalty” tīkla darbību Latvijas tūrisma nozarē, atklājot viesnīcu darbības izaugsmi un lejupslīdi, kā arī Radisson viesnīcu pakalpojumu raksturojošās iezīmes. Bakalaura darba ietvaros tika analizēta “Radisson Hospitalty” tīkla darbība Latvijā un noskaidrots cilvēku viedoklis par šo viesnīcu tīklu. Šo pētījumu var izmatot, lai uzzinātu konkrētāku informāciju par tūrisma un viesnīcu pakalpojumiem Latvijā, kā arī gūt plašāku informāciju par Radisson blu un Park inn by Radisson viesnīcām Latvijā. Atslēgvārdi: tūrisms, viesnīcu pakalpojumi, naktsmītnes, Radisson blu viesnīcas, Park inn by Radisson Rīga.

Today, tourism is growing faster, with demand for hotel services increasing. In the world and in Latvia, there is a wide range of accommodation and hotel networks, guests pick up their preferred accommodation or hotel before travelling, according to different criteria. The study aims at exploring the activities of the Radisson Hospitalty network in the Latvian tourism sector, revealing the growth and downturn of hotel activities and the characteristics of the Radisson hotel services. The Bachelor's work analysed the activities of the Radisson Hospitalty network in Latvia and cleared the views of people on this hotel network. This study can be used to learn more about tourism and hotel services in Latvia and to learn more about Radisson blah and Park inn by Radisson Hotels in Latvia. Keywords: tourism, hotel services, accommodation, Radisson blu hotels, Park inn by Radisson Riga.
Activities of the “Radisson Hospitalty” hotel network in the Latvian tourism industry
Keywords: Ekonomika; Tūrisms; Viesnīcu pakalpojumi; Naktsmītnes; Radisson Blu viesnīcas; Park inn by Radisson Rīga