Industriālo svaru sistēma - Molodcovs, Reinis (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darbā ir izstrādāta industriālo svaru sistēmas (SECTORSCALE) tīmekļa vietne, kas automātiski veic visu pārvadāto kravas svaru aprēķinus, izsūta tīmekļa aizķeres un nodrošina iekšēju piekļuvi pie datiem. Darba mērķis ir automatizēt procesus, kas ir nepieciešami, lai uzskaitītu pievesto un aizvesto kravu un izveidot centralizētu sistēmu kravas pārvadāšanas procesiem un to saistītajām darbībām. Izveidotā tīmekļa vietne nodrošina grafisku un sakārtotu saskarni ar datubāzi, kur tiek uzglabāti numurzīmju attēli, transporta masas un ierīces, kas nodrošina veiksmīgu sistēmas darbību.

The automated industrial weighing system (SECTORSCALE) is a website that automatically tracks and calculates truck cargo mass, sends webhooks and provides safe access to the data. The goal of this project is to automate processes that are required for listing delivered cargo and create a centralized system for cargo logistics processes and their related actions. The website provides an organized graphical interface for the users ease of use. The system’s database stores required information like license plate photos, truck mass and devices, which guarantees a successful and smooth system operation.
Sectorscale
Keywords: Datorzinātne; Industriālo svaru sistēma; automatizēta; tīmekļa vietne; laravel