Atmiņas pilnveidošanas iOS lietotne - Zars, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2017)
Atmiņas pilnveidošanas lietotne ir uz iOS mobilajām tehnoloģijām balstīta sistēma, kas paredzēta atmiņas tehniku apgūšanai un pilnveidošanai. Sistēma realizēta kā mobilā lietotne, paredzēta iPhone un iPod touch mobilajām ierīcēm. Lietotnē iespējams izveidot personīgo kontu, kurā uzglabāsies informācija rezultātu formā par pildītajiem uzdevumiem. Iespējams personalizēt treniņu uzdevumus ar lietotājam saistošiem vizuāliem materiāliem. Projekts realizēts bastoties uz ūdenskrituma metodoloģiju. Izstrādājot programmatūru, tika izmantota Xcode programmēšanas vide un Swift programmēšanas valoda. Atslēgas vārdi: iOS, lietotne, atmiņa, pilnveidošana

Memory improving iOS application is for mobile technology-based system designed for memory technique acquisition and improvement. The system is developed as a mobile application designed for the iPhone and iPod touch mobile devices. Using application users can create a personal account that will contain information about result of modules. User can personalize his training tasks with a user-binding visual materials. The project was implemented via good practices found on the waterfall methodology. Software was developed using Xcode programming environment and Swift programming language. Keywords: iOS, application, memory, improving
Memory improving iOS application
Keywords: Datorzinātne; iOS; Lietotne; Atmiņa; Uzlabošana