Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana un pilnveidošana uzņēmumā SIA “Hamal” - Baikova, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darbā tiek pētīts un analizēts SIA “Hamal” izveidota darba aizsardzības sistēma un tas pilnveidošanas iespējas. Pētījumā izmantotas V.Kaļķa, T. Džuglējas un citu autoru atziņas, ka arī analizēti darba drošību reglamentējošie normatīvie akti un interneta avoti. Pētījuma mērķis: Analizēt esošo darba aizsardzības sistēmu SIA “Hamal” un noteikt tās pilnveidošanas iespējas. Uzdevumi: 1.Pētīt un analizēt literatūras un informācijas avotus, interneta resursus un normatīvos aktus par darba aizsardzības sistēmu 2.Pētīt un analizēt SIA “Hamal” izveidoto darba aizsardzības sistēmu un tās elementus; 3.Izstrādāt priekšlikumus darba aizsardzības sistēmas pilnveidošanai SIA “HAMAL” Kvalifikācijas darbs sastāv no četrām nodaļām. Darbā ir 63 lapas, 8 attēli, 36 literatūras un informācijas avoti, 4 pielikumi. Atslēgvārdi: darba aizsardzība, uzņēmums, pilnveidošanas iespējas, darba vide.

The graduation work studies and analyses SIA “Hamal” work perfomed system perfection for health and safety. The research used the ideas of V.Kalķa, T.Jugljē and other authors, as well as analysis of labor safety regulations and Internet sources. Purpose of invesigation to improve te work protection systemat SIA “Hamal” Tasks: 1.Analyse literure and online sources on work protection 2.Analyse a work protection systemat in SIA “Hamal” 3.Draw conclusions and make recommendations of improvement of the work protection systems The qualification work consists of four chapters. The work contains 63 pages, 8 pictures, 36 literature and information sources, 4 appendices. Keywords: labor protection, company, opportunities for improvement, working environment.
Improvement of work protection system at SIA "Hamal".
Keywords: Darba aizsardzība (Alūksnes filiāle) [RPIVA]; Darbs; Aizsardzība; Sistēma; Pilnveidošana; Līdzekļi