Matemātiska rakstura pētījumu dokumentēšana - Glode, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2015)
Pārdomāta un atbilstoša projektu dokumentēšana ir nepieciešama, lai nodrošinātu sekmīgu rezultāta sasniegšanu. Starp biznesa projektiem un matemātiska rakstura pētījumiem pastāv būtiskas atšķirības, tāpēc šī darba mērķis ir izstrādāt parauga piemēru matemātiska rakstura pētījumu dokumentēšanai. Maģistra darbā tika veikta analīze un salīdzināšana jau esošiem risinājumiem, kas varētu tikt izmantoti kā atbalsta sistēma matemātiska rakstura pētījumu dokumentēšanai. Rezultātā tika izstrādāta atbalsta sistēma balstoties uz autora piedāvātajiem saturiskajiem un tehniskajiem aspektiem. Atslēgas vārdi: matemātisks pētījums, dokumentācija, atbalsta sistēma, pētniecība.

Documentation of research of a mathematical nature. Thought-out and appropriate project documentation is needed to ensure a successful final result. There are significant differences between documenting business projects and documentation of research of a mathematical nature, so this work is to develop a model example how to manage documentation of research of a mathematical nature. Analysis and comparison of existing solutions that could be used as a support system for mathematical projects documentation was performed. As a result, the support system was developed based on the author offered system content and technical aspects. Keywords: mathematical study, documentation, support system, research.
Documentation of research of a mathematical nature
Keywords: Datorzinātne; matemātisks pētījums; dokumentācija; atbalsta sistēma; pētniecība