Florbola kluba „Madona” tīmekļa vietne - Māliņš, Mārcis (Latvijas Universitāte, 2014)
Tīmekļa vietne sniedz informāciju par florbola klubu „Madona”. Vietnē var iegūt informāciju par florbola attīstību Madonas novadā, par kluba sistēmu, vadību, treneriem un spēlētājiem, kuri ir kluba biedri. Tīmekļa vietnē ir pieejami arī jaunākie spēļu rezultāti, spēlētāju statistika un ziņas par notikumiem florbola laukumos Madonā, Latvijā un pasaulē. Sistēmā reģistrētam lietotājam, piesakaoties vietnē, būs iespēja aplūkot vietnē ievietotos rakstus un izteikt par tiem viedokli komentāru veidā. Galvenais vietnes uzdevums ir popularizēt florbolu Madonā un Latvijā. Sistēma izstrādāta izmantojot SAPUI5 ietvaru, MySQL datu bāzi, Java un Javascript programmēšanas valodas, HTML un CSS. Atslēgas vārdi: SAPUI5, MySQL, tīmekļa vietne.

Web page gives information about floorball club „Madona”. In the web page everyone can get informatio about floorball development in Madona district, floorball club's system, team's management, coaches and players, which are club members. Newest game results, player statistic and information about floorball events in Madona, Latvia and in the World also are avaliable in the web page. After authorization in system users will be able to see published articles and add comments to published articles. The main aim of the web page is to popularize floorball in Madona and Latvia. System is developed using SAPUI5 framework, MySQL database, Java and Javascript programming languages, HTML and CSS. Keywords: SAPUI5, MySQL, web page.
Floorball club’s „Madona” web page
Keywords: Datorzinātne