Mājaslapas “fizmati.lv” atjaunošana - Pētersons, Silvestrs (Latvijas Universitāte, 2023)
Mājaslapas “fizmati.lv” atjaunošanas tehniskā dokumentācija, kas ir kvalifikācijas darbs, ir iekļauts Programmatūras Prasību Specifikācija, Programmatūras Projektējuma Apraksts, Testēšana dokumentācija un Projekta pārvaldības dokumentācija. Šī mājaslapa ir veidota ar domu, ka to izmantos FMOFSP kā savu jauno “fizmati.lv” mājaslapu, jo viņi jau sen vēlas jaunu un modernu mājaslapu. Sistēma tiks izveidota ar Laravel 9 ietvaru, kura pamatā ir PHP valoda un citas programmēšanas valodas, kā arī tiks izmantotas pakotnes, kas ir pieejamas tīmekļa vidē, lai padarītu mājaslapu tiešām modernu un baudāmu.

The technical documentation for restoring the website “fizmati.lv”, which is a proficiency work, includes the software requirements Specification, the software Design Description, the testing documentation, and the Project Management documentation. This website is designed with the idea that it will be used by FMOFSP as its new “fizmati.lv” website, as they have long wanted a new and modern website. The system will be created with a Laravel 9 framework based on PHP language and other programming languages, as well as using packages that are available in a web to make the website modern and enjoyable.
Restoration of the "fizmati.lv" website
Keywords: Datorzinātne; fizmati; Laravel; PHP; mājaslapa; website