Uzņēmumu SIA “Geka” un “Ornandum” komunikācijas analīze sociālajos medijos 2019. – 2020. gadā - Radčenko, Evita (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba “Uzņēmumu SIA “GEKA” un SIA “ORNANDUM” komunikācijas analīze sociālajos medijos 2019. un 2020. gadā” mērķis ir noskaidrot, kādu saturu publicē abi uzņēmumi sociālajos medijos “Facebook” un “Instagram”, kā tas tiek vērtēts no sociālo mediju lietotāju un uzņēmumu pārstāvju viedokļa. Darba teorētiskā daļa sastāv no mārketinga komunikācijas, sociālo mediju jēdziena un sociālo mediju auditorijas raksturojuma. Ar kvantitatīvās kontentanalīzes, intervijas un aptaujas pētnieciskajām metodēm, tika noskaidrots, kurš uzņēmums ir saistošāks pēc ierakstu satura tās lietotājiem un, kādas publikācijas veicina potenciālo un esošo sociālo mediju lietotāju interesi “Facebook” un “Instagram”.

The aim of the bachelor's theses "Communication analysis of companies "Ltd. "GEKA" and "ORNANDUM" on social media in 2019/2020" is to identify what content is published by both companies on social media “Facebook” and “Instagram”, how it is judged from the point of view of social media users and company representatives. The theoretical part of the work consists of marketing communication, the concept of social media, and the characteristics of the social media audience. High-quality concessional analysis, interview and survey research methods identified which company is more binding on record content for its users and what publications promote the involvement of potential and existing social media users on “Facebook” and “Instagram”.
Communication analysis of companies Ltd. "Geka" and "Ornandum" on social media in 2019. – 2020.
Keywords: Komunikācijas zinātne; sociālie mediji; sociālo mediju lietotāji; uzņēmumi “GEKA”, “ORNANDUM”; mārketinga komunikācija