Tīmekļa lapas izstrāde, izmantojot Symfony2 - Stirmanovs, Vladimirs (Latvijas Universitāte, 2014)
Symfony2 ir PHP ietvars, kurā sakopotas vienas no labākajām pamatproblēmu risināšanas metodēm tīmekļa veidošanā. Šī kvalifikācijas darba ietvaros es izveidoju projektu, kas tika izveidots, izmantojot tehnoloģiju Symfony2. Šis projekts - sociālais tīkls ar nosaukumu “iHate”, tā mērķis ir dot sociālā tīkla lietotājiem “iHate” uzzināt, ko viņu valstī visvairāk nemīl.

Symfony2 is a PHP framework, which collects some of the best solutions on how to solve the main problems of a website creation. Within this qualification work I have created a project that is written using Symfony2 technology. This project is a social network called “iHate”. The aim of the project is to allow users of the social network “iHate” get to know what in their country is the most unloved.
Web pages development using Symfony2
Keywords: Datorzinātne