Krājumu kontrole un organizācija uzņēmumā SIA "LAMELA" - Šilke, Līga (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba tēma ir “Krājumu kontrole un organizācija uzņēmumā SIA “Lamela””. Darba mērķis ir izpētīt krājumu kontroli un organizāciju uzņēmumā un izstrādāt priekšlikumus veiksmīgākai krājumu vadībai. Teorētiskajā daļā tiek izanalizēta un apkopota profesionālā literatūra par krājumu veidiem, to kontroli, vadīšanu, un uzskaiti. Praktiskā daļa sastāv no divām daļām. Pirmajā daļā autore izanalizē uzņēmuma saimniecisko darbību, bet otrajā daļā, atsaucoties uz teorētisko daļu, tiek izanalizēta SIA “Lamela” krājumu kontrole un organizācija. Bakalaura darba noslēgumā tiek izstrādāti secinājumi par paveikto darbu un priekšlikumi SIA “Lamela” turpmākajai krājumu vadībai.

Bachelor thesis is "Inventory control and organization in the company SIA “Lamela”. The main task of this work is to find out inventory control, organization of the company, and make suggestions for the successful work in future. In the theoretical part, there is analyze and complete professional literature about inventory types, the control, management, and accounting. The practical part consists of two parts. In the first part, there is analyze companies economic activity, but second part, referring to the theoretical part, there is analyze SIA “Lamela” inventory control and organization. In the end of work, author makes conclusions about work and proposals to future of SIA “Lamela”.
Inventory control and organization in the company SIA "Lamela"
Keywords: Ekonomika