Inteliģents modinātājs - Balabāns, Toms Ernests (Latvijas Universitāte, 2016)
“Android pasaules karogu viktorītnas lietotne” ir lietotne Android operētājsistēmas atbalstītām ierīcēm. Lietotnē ir iespēja izveidot pasaules valstu karogu viktorīnas, kurām var mainīt jautājumu daudzumu un valstis, kuras tiks iekļautas viktorīnā. Lietotājs var arī apskatīt viktorīnas rezultātus un iepriekš izpildīto viktorīnu augstāko rezultātu. Lietotne ir domāta kā palīgrīks pasaules valstu karogu apgūšanai. Projekts ir izstrādāts pēc ūdenskrituma metodoloģijas. Programmatūras izstrādes procesā izmantota Android SDK vide un tika izmantota java programmēšanas valoda un sqlite datubāze. Atslēgvārdi: Android, viktorīna, ūdenskrituma metodoloģija, Java, sqlite

“Android world flag quiz application” is an application that supports devices with an Android operating system. This application can generate quizzes with varying number of questions and countries that are included in the quiz. The user can view the results and highest achieved score for the quizzes. The application is designed as a tool to assist the learning of country flags. This project is developed used the waterfall methodology. Android SDK was used in the process of developing this application as well as java programming language and sqlite database.
Inteligent alarm clock
Keywords: Datorzinātne; Android; viktorīna; ūdenskrituma metodoloģija; Java; sqlite