LU Bibliotēkas pieredze darbā ar interneta grāmatu veikaliem - Upeniece, Mārīte (My University, 2006)
LU Bibliotēkas 4.Starptautiskā semināra (2006.gada 19.maijs) prezentācija
Prezentācijā dots ieskats par LUB pieredzi - grāmatu pasūtīšanu Krievijas un citu ārvalstu interneta grāmatu veikalos (saites, apjoms, atteikumi, izmantošanas problēmas)
Keywords: interneta grāmatu veikali