SIA ``Plainstream`` komercdarbības izvērtējums un klientu skaita palielināšanas iespējas - Gražule, Dagnija (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba nosaukums - `` SIA Plainstream komercdarbības izvērtējums un klientu skaita palielināšanas iespējas``. Darba autore – Dagnija Gražule Kvalifikācijas darbā autore izvērtē komercdarbības vidi un tās aspektus tieši Valmierā un apkārtnē. Veic pētāmā uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīzi, darbības principus, pakalpojuma specifiku, izvērtē nepieciešamību palielināt klientu loku un paplašināt esošo klientu apkalpošanas sfēru. Analizē mārketinga teorētisko nozīmi jaunu klientu piesaistē, izvērtē uzņēmuma potenciālu papildus klientu apkalpošanā un jaunu klientu piesaistīšanā uz esošās tehniskās bāzes. Apkopo visu iegūto informāciju un izdara secinājumus un izsaka priekšlikumus Pētījuma mērķis: Izvērtēt SIA ``Plainstream`` komercdarbību un iespējas piesaistīt lielāku klientu loku. Pētījuma objekts: SIA ``Plainstream`` Pētījuma uzdevumi: 1. Izpētīt Valmieras pilsētas un novadu komercdarbības iespējas 2.Raksturot uzņēmuma darbības principus un analizēt rādītājus 3.Izpētīt uzņēmuma mārketinga vidi un to veidojošos elementus 4.Analizēt uzņēmuma stratēģiju jaunu klientu piesaistē

Dagnija Grazule Qualification work ``Plainstream Ltd`` commercial activity evaluation and client number increasing possibilities``. Analysing by evaluating commercial environment and it`s aspects in Valmiera and around. By evaluating company`s indoors and outdoors environment, work principles, service specifics was determinder the need to increase customer base and expanded existing customer of service. Analysed marketing theoretical means for new customer attraction, the potential of the company has been examined additional customer service and attracting new customers on the existing technical bases. Summarizing all the information obtained, conclusions drawn and author`s suggestions. Objective of the study: Explore ``Plainstream Ltd`` business opportunities and attract more customers Study subjects: ``Plainstream Ltd`` Problem tasks: 1. Explore Valmiera city and county business opportunities 2.Characteritize the principles of the company`s business and analyze the indikators. 3.Examine the business marketing environment and build elements. 4.Analise enterprise strategy for attracting new customers.
"Plainstream Ltd" commercial activity evaluation and client number increasing possibilities
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; mārketings; uzņēmuma darbības analīze; jaunu klientu piesaiste; konkurence