Skizzen aus Litauen, Weissrussland und Kurland: 60 Steinzeichnungen - Struck, Hermann; Eulenberg, Herbert (Verlag von Georg Stilke, 1916)
Grāmatas tekstu par Lietuvu, Baltkrieviju un Kurzemi bagātīgi papildina zīmējumi.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Settlement studies; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Zīmējumi; Litogrāfija; Lietuva; Baltkrievija; Kurzeme (Latvija); Zeichnungen; Lithografie; Litauen; Weißrussland; Kurzeme (Lettland)