Galvenās Taidzi skolas, to rašanās vēsture un izplatība mūsdienās - Bērziņa, Arina (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darbs,kura nosaukums ir "Galvenās taidzjicjuaņ skolas, to rašanās vēsture un izplatība mūsdienās. Darba mērķis gūt vispārēju priekštatu par tradicionālas ķīniešu cīņas mākslas taidzjicjuaņ skolām, to dibinātājiem un tālāko izplatību mūsdienās kā arī izpētīt tās rašanās vēsturi un ar to saistīto problemātiku, kritiski to izvērtējot.

Aim of bachelor degree paper is to get a comprehensive idea about traditional Chinese martial art Tai Chi chuan, it's most famous schools, their creators and development and prevalence until nowadays. The second aim is to research history of their apperance and critically access them.
The Main Schools of Taichi, History of their Emergence, Development and Prevalence Nowadays
Keywords: Āzijas studijas