Mājas lapa "Cilvēka ķermenis un tā orgānu sistēmas" - Mukāns, Valters (Latvijas Universitāte, 2015)
Mājas lapa “Cilvēka ķermenis un tā orgānu sistēmas” atspoguļo organisma, kā vienotas sistēmas, orgānu struktūras, to funkcijas, uzbūvi, izmantojot attēlus un rakstveida materiālu. Sniedz plašāku ieskatu un saprotamāku izklāstu par aktuālo mācību vielu kā arī dod dziļāku ieskatu tēmās, kas saistītas ar cilvēka veselību un organisma darbības īpatnībām. Sistēmai ir 3 moduļi – reģistrētie, nereģistrētie lietotāji un administrācija. Reģistrētie lietotāji var veidot publikācijas, kā arī pildīt testus un labot savu profila informāciju. Nereģistrētie var tikai apskatīt portālā esošo informāciju, bet administrācijai ir iespēja pārvaldīt portālu un tajā publicēto informāciju.

Home page “Human body and it’s organ systems” reflects the organ systems, their structures and functions to give an idea of the human body as a whole system by using images and different kinds of reading material. It gives a wider outlook and a more understandable record about the current learning material and also gives a wider and deeper understanding of those questions that are connected with the health and bodily functions of a human being. The system has 3 modules – registered, unregistered users and management. Registered users can make publications and also do tests and edit their profile information. Unregistered users can only view the published information, but the management can edit and supervise the portal and the information to be published.
Web page "Human body and it's organ systems"
Keywords: Datorzinātne; mājas lapa; organisms; mācības; tests