Materiālu un preču krājumu vadīšana A/S „DOMA” - Ņesterova, Jeļizaveta (Latvijas Universitāte, 2008)
Šā maģistra darba ietvaros tiek izpētītā materiālu un preču vadīšana uzņēmējdarbībā. Maģistra darbs ietver sevī analītiskā apskatu un pētījumu un aprēķinu daļu. Analītiskā daļā detalizēti tiek apskatīti krājumu sastāvs un raksturojums, krājumu vadīšanas process un krājumu izmantošanas rādītāji. Pētījumu un aprēķinu daļā tiek analizēta situācija, kas saistīta ar krājumu vadīšanu A/S „DOMA”. Bibliogrāfiskajā sarakstā ir iekļauti aktuālākie literatūras avoti, kas tiek izmantoti šā darba izstrādāšanā. Darbā tiek izmantoti pieci pielikumi, kuros ir attēloti izmantotu metožu, modeļu un matemātiskās sakarības, shēmas un attēli. Maģistra darbs ietver sevī 87 lappuses, 24 tabulas, 19 attēlus.

In Schranken dieser Arbeit wird die Verwaltung der Vorräte in der Unternehmertätigkeit betrachtet. Die vorliegende Arbeit schließt sich im Grunde zwei Teile - der analytische Teil und der Teil der Forschungen und der Berechnungen ein. Im analytischen Teil ist ausfŅhrlich die Zusammensetzung und die Charakteristik der Vorräte, den Prozeß der Verwaltung der Vorräte, sowie die Kennziffern der Benutzung der Vorräte untersucht. In den Teil der Forschungen und der Berechnungen wird die Situation analysiert, die mit der Verwaltung der Vorräte auf dem konkreten Betrieb verbunden ist. In der bibliographischen Liste sind alle literarischen Quellen unterbracht, die fŅr die Bildung dieser Arbeit benutzt wurden. In dieser Arbeit werden auch fŅnf Anlagen verwendet, in die die Schemas und die Kennlinie der verwendeten Methoden, der Modelle, der matematischen Gesetzmäßigkeiten dargestellt sind. Diese Arbeit besteht aus 87 Seiten, 24 Tabellen, 19 Kennlinien.
Stocks and materials management of company "DOMA" LIM
Keywords: Ekonomika