Mikrouzņēmuma konditorejas izstrādājumu pasūtījumu veikals - Papirats-Pfafrats, Andris (Latvijas Universitāte, 2016)
,,Mikrouzņēmuma konditorejas izstrādājumu pasūtījumu veikals” ir uz tīmekļa tehnoloģijām balstīta sistēma, kas realizēta kā tīmekļa vietne. Šīs sistēmas lietotājiem ir iespējams apskatīt un veikt pasūtijumu konditorijas izstrādājumiem. Vietnes lietotājiem ir iespējams veikt arī citas darbības, piemēram, reģistrēties tīmekļa vietnes sistēmā, pasūtīt produktus un sazināties ar vietnes administratoru, ja ir radušies jautājumi vai ieteikumi. Sistēmas administrators pārvalda visu preču klāstu un citus sistēmā izmantotos datus, izmantojot administratora paneli. Šis projekts ir realizēts pēc spējās izstrādnes metodoloģijas. Programmatūras izstrādnes procesā izmantots Laravel 4.2 atklātā pirmkoda ietvars, HTML, CSS, Javascript, JQuery un PHP programmēšanas valoda un MySQL datubāžu pārvaldības sistēma.

,, Micro-enterprise pastry product ordering shop” is a system based on web technologies which is implemented as an internet site. This systems users can browse and order pastry products. Systems users can also do other additional actions, for example, they can register their accounts into system, order pastry products and contact sites administrator, if they have a question or a suggestion. Systems administrator manages available products and other data used in system by accessing administrator panel. This project was created following Agile development methodology. The Laravel 4.2 open source framework, HTML, CSS, Javascript, JQuery un PHP and MySQL database management system was used in the software development process.
Micro-enterprise pastry product ordering skop
Keywords: Datorzinātne; Izstrādājumi; Pasūtijumi; Veikals; Spējā; PERT