Bērna radošās darbības sekmēšana vizuālās mākslas nodarbībās pirmsskolā - Cimbala, Evija (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba tēma: Bērna radošās darbības sekmēšana vizuālās mākslas nodarbībās pirmskolā. Darba autore: Evija Cimbala Darba vadītāja: Asoc. prof. Dr. Paed. Mg. Art. Ilze Briška. Mērķis: Pētīt pedagoģiskos principus un metodiskos paņēmienus bērnus radošās darbības sekmēšanai vizuālās mākslas nodarbībās pirmskolā. Pētījuma objekts: Vizuālās mākslas nodarbības pirmsskolā Pētījuma priekšmets: 3-4 gadīgu bērnu radošā darbība Hipotēze: Īpaši organizētas nodarbības un vizuālās mākslas tehnikas, metodes rosina bērnu radoši darboties. Atslēgas vārdi: RADOŠĀ DARBĪBA, RADOŠĀS DARBĪBAS SEKMĒŠANA, VIZUĀLĀ MĀKSLA, 3-4 GADUS VECI BĒRNI. Kvalifikācijas darba apjoms: 59 lpp, 5 tabulas, 4 attēli, 3 pielikumi.

The theme of the work: Promotion of the child’s creative activity in visual arts classes at pre-school. The author of the work: Evija Cimbala The supervisor of the work: Asoc. Prof. Dr. Paed. Mg. Art. Ilze Briška. The goal of the research: To study pedagocical principles and methodological methods for promoting the creative activity of children in visual arts classes at preschool. The object of the research: Visual art lessons in preschool The subject of the research: Creative activity of 3-4 years old children Hypothesis: Specially organized classes and visual art techniques, methods encourage the child to work creatively. Keywords: CREATIVE WORK, CREATIVE WORK PROMOTION, VISUAL ARTS, 3-4 YEARS OLD CHILDREN. The content of the work: 59 pages, 5 tables, 4 pictures, 3 attachments
Promotion of the child's creative activity in visual arts lessons in preschool
Keywords: Pirmsskolas pedagoģija; Radoša darbība; radošas darbības sekmēšana; vizuālā māksla; 3-4 gadus veci bērni