Projekts: Bērnu un jauniešu centrs "SAMSON" - Fjodorova, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2016)
Maģistra darba mērķis ir SIA „SAMSON” - bērnu un jauniešu centra - dibināšana. Bērnu centrs sniegs tādus sporta pakalpojumus kā karatē un vispārattīstoša vingrošana. Latvijā ir daudz sporta uzņēmumu, kas darbojas šajā jomā, tomēr autore nolēma dibināt sporta klubu Imantas rajonā, kur šobrīd jau eksistē vairāki sporta klubi, bet tie piedāvā tikai vienu sporta pakalpojuma veidu. Līdz ar to jaunam, topošam uzņēmumam SIA „SAMSON” - bērnu un jauniešu centram- būs mazāka konkurence un vairāk iespēju popularizēt un attīstīt sporta jomu noteiktā rajonā. Mūsdienās sabiedrība sāk vairāk pievērst uzmanību savam fiziskajam stāvoklim, rūpējas par veselības uzlabošanu. Vecāki arī domā par bērnu veselību un ved bērnus uz sporta nodarbībām. Līdz ar to autorei radās ideja izveidot bērnu un jauniešu sporta centru.

The aim goal of the project is Ltd. Children and Youth Centre „SAMSON” foundation. The children center will give such sport services, as karate and gymnastics. Latvia has many sports companies operating in this field, however, the author has decided to establish a sports club in Imanta district, where there are sports clubs, but they offer only one type of sports service. Consequently, Ltd. Children and Youth Centre „SAMSON” will have less competition and more opportunities to promote and develop the sport in a given area. Today, people pay more attention to their physical condition, taking care of health. Parents also think about children's health and brought children to sports activities. Thus, the author have children and youth sports center creation idea.
Project: Children and youth center "SAMSON"
Keywords: Finanses un kredīts; bērnu sporta centrs; bērnu un jauniešu centrs; SAMSON; sporta nodarbības