Prezentācijas materiālu sagatavošana un demonstrēšana. (MSPowerPoint vidusskolas informātikas kursā) - Princova, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2006)
Diplomdarba „Prezentācijas materiālu sagatavošana un demonstrēšana (Ms PowerPoint vidusskolas informātikas kursā)” mērķis ir pilnveidot informātikas programmas sadaļas Ms PowerPoint tematisko plānu un mācību metodiskos materiālus 10. klasei. Darba teorētiskajā daļā aplūkota mācību procesa struktūra (mācību mērķis, mācību saturs, mācību metodes, mācību līdzekļi un to pielietojums informātikā. Darba praktiskajā daļā dots informātikas programmas sadaļas Ms PowerPoint satura un prasību pamatskolai un vidusskolai salīdzinājums, apkopoti aptaujas rezultāti par skolēnu priekšzināšanām prezentāciju veidošanā, pilnveidots tematiskais plāns 13 mācību stundām un izvērsts šo stundu plānojums. Darbs sastāv no 54 lapām, 3 attēliem, 3 tabulām, 2 pielikumiem.

The main goal of diploma work "Preparation and demonstration of presentation materials (MS Power Point informatics course for secondary schools)" is to improve informatics programme parts MS Power Point thematic plan and methodical materials for class 10. There is considered the structure of study process in the theoretical part of this work - the aim of studies, content, teaching methods, means and their usage in informatics. There are compared content and needs of Ms Power Point in primary and secondary shcools in the practical part of the work. There are also codified the results of poll about student grounding in making presentations, improved the thematic plan for 13 lessons and expanded the scheme of these lessons. The diploma work consists of 54 pages, 3 pictures, 3 charts and 2 supplements.
Preparing and Demonstration of Prezentation Materials. (MSPowerPoint for Secondary School in Computer Studies)
Keywords: Pedagoģija