Fitnesa treniņu plānošanas lietotne - Jasinovičs, Artis (Latvijas Universitāte, 2022)
Dokumentā tiek aprakstīts un dokumentēts kvalifikācijas darbā izstrādājamās lietotnes “Fitnesa treniņu plānošanas lietotne” programmatūras prasību specifikācija un programmatūras projektējuma apraksts. Fitnesa treniņu lietotne plānošanas lietotne paredzēta cilvēkiem, kuri nodarbojas ar individuāliem vai grupas sporta treniņiem ar iepriekš izplānotiem treniņu vingrinājumu grafikiem. Lietotāji varēs sastādīt treniņu grafikus, kur varēs ievietot treniņus un tajos saturošos vingrinājumus, to datus un rezultātus. Svarīgi ir, ka lietotājs spēs pielāgot treniņu grafikus, treniņus un vingrinājumus savām specifiskām vajadzībām. Lietotnes nozīmīgākais rīks ir treniņu kalendārs. Šis rīks ļauj lietotājam pārskatāmi un interaktīvi redzēt, izvēlēties, plānot un izveidot treniņus izvēlētajā datumā.

The document describes and documents the specification of the software requirements and description of the software design for the “Fitness Training Planning Application” to be developed for the Qualification Project. The fitness-training application is designed for people who do individual or group sports training with pre-planned training schedules. Users will be able to draw up training schedules in which you can insert workouts and exercises contained within them and, their data. It is important that the user will be able to adjust training schedules, workouts, and exercises to their specific needs, and then perform either manually or during the scheduled time in the training schedule. The most significant tool in this application is the workout calendar. This tool allows the user to see, choose, plan and create workouts on a specific date in an interactive and easily viewable way.
Fitness training planning application
Keywords: Datorzinātne; Treniņi; Treniņu grafiki; Vingrinājumi; LARAVEL; Lietotne