Derrigs laika - kaweklis, Latweescheem par labbu sarakstihts - Hūgenbergers, Kārlis (J. W. Steffenhagens un dēls, 1826)
Ārlavas un Rojas vācbaltiešu mācītāja dzejoļu krājums
Derīgs laika kavēklis, latviešiem par labu sarakstīts (1826-1827, 2 daļas 1 grāmatā)
Grāmatas titullapā autors: Hugenberger Karl
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Latviešu dzeja; Vācbaltiešu dzeja; Dzejoļu krājums