LU Ekonomikas zinātņu bibliotēkas apkalpošanas kvalitātes novērtējums - Šturme, Dace (My University, 2008)
LUB Ekonomikas zinātņu bibliotēkā veiktā pētījuma rezultātu izvērtējums ar mērķi, izzinot lietotāju vajadzības, prasības un vēlmes, novērtēt un uzlabot bibliotēkas darbību un sniegto pakalpojumu kvalitāti.
Ziņojums sniegts 2008.gada 8.februārī LU 66. zinātniskajā konferencē
Keywords: Augstskolas bibliotēka; Bibliotēkas pakalpojumu kvalitāte