Uzņēmuma SIA "JUVI" tīmekļa vietnes modernizācija - Soņi, Viviāna (Latvijas Universitāte, 2022)
Mūsdienās ar katru dienu tīmeklī ir pieejamas aizvien vairāk uzņēmuma tīmekļa vietņu. Tās palīdz radīt pirmo iespaidu par uzņēmumu un iepazīties ar tīmekļa vietnē pieejamo informāciju. Līdzās labi strukturētām uzņēmumu tīmekļa vietnēm ar mūsdienīgu dizainu un aktuālu, pietiekami plašu informāciju ir tīmekļa vietnes, kurās ir pieejams ierobežots informācijas apjoms par uzņēmumu, netiek aktualizēts saturs un dizains. Bakalaura darba mērķis ir analizējot uzņēmuma darbību un pielietojot iegūtās zināšanas, modernizēt loģistikas uzņēmuma SIA “JUVI” tīmekļa vietni nākotnes attīstībai. Bakalaura darba rezultātā ir izstrādāts prototips, lai modernizētu esošo uzņēmuma SIA “JUVI” tīmekļa vietni. Atslēgvārdi: tīmekļa vietne, tīmekļa vietnes izmitināšana, tīmekļa vietņu veidi, tīmekļa vietnes modernizācija, CMS, kravu pārvadājumi.

Nowadays, more and more of the company’s websites are available on the web every day. They help to create a first impression of the company and to get acquainted with the information available on the website. In addition to well-structured enterprise websites with modern design and up-to-date, sufficiently extensive information are websites where a limited amount of information about the company is available, content and design are not updated. The aim of the bachelor’s thesis is to modernize the website of the logistics company SIA “JUVI” for future development by analyzing the company’s activities and applying the acquired knowledge. As a result of the bachelor’s thesis, a prototype has been developed to upgrade the existing website of the company SIA “JUVI”. Keywords: website, website hosting, website types, website modernization, CMS, freight transport.
Modernization of the website of the company SIA "JUVI"
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; tīmekļa vietne; tīmekļa vietnes izmitināšana,; tīmekļa vietņu veidi; tīmekļa vietnes modernizācija; CMS