Atzinums par Latvijas Universitātes Bibliotēkas akreditāciju - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Atzinumā par Latvijas Universitātes Bibliotēkas akreditāciju ietverts vērtējums par Bibliotēkas darbību no 2006. līdz 2011. gadam. Ziņojumā raksturota Bibliotēkas darbības stratēģija, finansējums, materiāli tehniskā bāze, informācijas tehnoloģiju, krājuma un pakalpojumu attīstība un pieejamība, kā arī vērtēts metodiski konsultatīvais un zinātniski pētnieciskais darbs. Dokumentā ir ietverts bibliotēku akreditācijas komisijas slēdziens par LU Bibliotēku kā atbilstošu valsts nozīmes bibliotēkas statusam un sniegti ieteikumi LU Bibliotēkas turpmākajai attīstībai.
Keywords: Augstskolas bibliotēka; Bibliotēkas akreditācija; Bibliotēkas darbība