Restorāna „Galerija Istaba” ilglaicīgas pastāvēšanas nodrošināšanas sistēma - Bušmanis, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2012)
M. Bušmaņa bakalaura darbā „Restorāna „Galerija Istaba” ilglaicīgas pastāvēšanas nodrošināšanas sistēma” ir veltīts restorāna ilglaicīgas pastāvēšanas nodrošināšanas sistēmas analīzei un tās izveidošanai, jo uzņēmumam samazinās ienākumi. Darba mērķis ir: izstrādāt restorāna „Galerija Istaba” ilglaicīgas pastāvēšanas nodrošināšanas sistēmu. Darba uzdevumi ir noskaidrot restorāna „Galerija Istaba” darbības īpatnības; analizēt restorāna „Galerija Istaba” stratēģiskās iespējas; novērtēt ārējās vides draudus un radītās iespējas; izstrādāt ieteikumus restorāna „Galerija Istaba” tālākai attīstībai. Autors piedāvā, kā restorāna „Galerija Istaba” saimniekošanas problēmu atrisināšanas prioritāti, stratēģijas izveidi un tās izmantošanu vadīšanā. Darba apjoms ir 62 lapaspuses, tajā ir 2 attēli, 1 pielikums. Atslēgvārdi: ilgtspēja, stratēģiskā vadīšana, stratēģiskā plānošana.

Thesis of M. Bušmanis ‘’Restaurant ‘’Galerija Istaba’’ long-term existence support system’’ is devoted to restaurant long-term existence support system analysis and development because income of enterprise has been decreasing. Thesis aim: develop restaurant’s ‘’Galerija Istaba’’ long-term existence support system. Thesis tasks are to find out restaurant’s ‘’Galerija Istaba’’ business particularities; analyze restaurant’s ‘’Galerija Istaba’’ strategical possibilities; evaluate external environment created denunciations and opportunities; develop suggestions for restaurant ‘’Galerija Istaba’’ further development. Author suggests restaurant ‘’Galerija Istaba’’ priority of problem-solving management, development of strategy and management of its usage. Thesis consists of 62 pages, 2 images and 1 annex. Keywords: long-term, strategical management, strategical planning.
Restaurant "Galerija Istaba" long-term existence support system
Keywords: Vadībzinātne