3-4 gadus vecu bērnu runas un valodas attīstības sekmēšana izmantojot logoritmikas vingrinājumus - Gusare-Uļjanova, Solveiga (Latvijas Universitāte, 2024)
Darba autors: Solveiga Gusare-Uļjanova Darba tēma: 3-4 gadus vecu bērnu runas un valodas attīstības sekmēšana izmantojot logoritmikas vingrinājumus Darba mērķis: Teorētiski un praktiski izzināt logoritmikas vingrinājumu efektivitāti bērnu runas un valodas attīstības veicināšanā Darba apjoms: 75 lappuses, 10 tabulas, 2 attēli, 68 avoti, 3 pielikumi Atslēgas vārdi: logoritmika, runa, valoda Darba saturs: Bērnu runas un valodas attīstības analīze, logoritmikas vingrinājumu pamatprincipu, to elementu izpēte. Novērojumi, novērtējumi, datu analīze, secinājumi. Darba rezultāti: Analizēti runas un valodas attīstību ietekmējošie faktori, logoritmikas pamatprincipi, tās elementi. Izveidotas un novadītas logoritmikas nodarbības. Veikti novērojumi, novērtējumi, analizēti iegūtie dati, secinājumi.

Author of the work: Solveiga Gusare-Uljanova Topic of the work: Promoting speech and language development in 3-4 year olds through logorhythmic exercises Aim of the work: To theoretically and practically examine the effectiveness of logorhythmic exercises in promoting children's speech and language development Volume of the work: 75 pages, 10 tables, 2 images, 68 sources, 3 appendices Key words: logorhythmics, speech, language Content of the work: Analysis of children's speech and language development, logorhythmic exercises principle and element research. Observations, evaluations, data analysis, conclusions. Results of the work: Analysed speech and language development influencing factors, logorhythmic principles and elements. Developed and conducted logarithmic lessons. Observations and evaluations were made, obtained data analysed, conclusions drawn.
Promoting speech and language development in 3-4 year olds through logorhythmic exercises
Keywords: Izglītības zinātnes; logoritmika; runa; valoda; pirmsskola