Vecrīgas restorānu ģeogrāfija - Udova, Alīna (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darbs “Vecrīgas restorānu ģeogrāfija” izstrādāts ar mērķi izvērtēt restorānu pakalpojumu vietu un attīstības iespējas Vecrīgā. Darbs sastāv no 7 nodaļām, kas veltītās restorānu attīstības vēsturei; attīstības tendencēm restorānos Latvijā; Vecrīgas restorānu izplatībai, daudzumam un virtuvei; Vecrīgas restorānu salīdzinājumam ar Viļņas un Tallinas restorāniem; Vecrīgas restorānu nozīmei Rīgas tūrisma piedāvājumu klāstā un Vecrīgas attīstības iespēju izvērtējumam ar pētījuma autora priekšlikumiem. Bakalaura darba atslēgas vārdi: restorāns, izvietojums, daudzums un virtuve.

Bachelor work "Restaurant service geography in Riga downtown" designed to evaluate the restaurant location services and development opportunities in Riga downtown. The work consist of 7 chapters on the history of restaurant development, development trends in Latvia restaurants, Riga downtown restaurant spread, the quantity and the kitchen; Riga downtown restaurants compared with Vilnius and Tallinn restaurants, Riga downtown restaurants importance of the tourism product range of Riga and the opportunity for the development of the evaluation of the study's author's proposals. Bachelor's keywords: restaurant, location, quantity and a kitchen.
Restaurant Service Geography in Riga Downtown
Keywords: Ģeogrāfija