Pārmaiņu vadība un tā ietekme uz personālu uzņēmumā A/S "WESS" Berģos. - Varga, Svetlana (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darba mērķis ir analizēt uzņēmuma AS „WESS” ,Berģos, problēmas ar kādām saskaras darbinieki, pārmaiņu vadībā. Bakalaura darbs sastāv no trim daļām: •Pirmajā daļā izpētīts, kas ir pārmaiņu vadība, kādas ir tās funkcijas un uzdevumi. •Otrajā daļā izpētīts, kas ir organizācijas kultūra un tās ietekmi uz pārmaiņu vadību. •Darba trešajā daļā veikta uzņēmuma personāla anketēšanas rezultātu analīze, kas palīdzēja noskaidrot problēmas ar kādām saskaras personāls. Balstoties uz anketēšanas rezultātiem darba beigās veikti secinājumi, kā arī izvirzīti priekšlikumi. Bakalaura darba apjoms ir 68 lpp, 15 attēli, pielikumā ir 1 anketa, 19 izmantotās literatūras avoti. Darbu var izmantot tālākajos pētījumos, vai arī kā mācību materiālu, saistībā ar pārmaiņu vadību un personāla vadību.

A bachelor work purpose is to analyze in company AS "WESS", Bergi, problems encountered by employees, management of change. A bachelor consists of 3 chapters: •The first chapter presents the research about Change Management and its functions. •The second chapter presents the research about the organizational culture and its impact on the management of change. •The third chapter contains analysis of staff Questionnaire Results, which helped to find problems encountered by staff. Based on the results of questionnaires at the end of the work were performed conclusions and expressed suggestions. The work contains 68 pages, 15 pictures, 1 Questionnaire and 19 references. The paper can be used in further researches and as training material about personnel management as well.
Change management and its impact on the personnel of the Company JSC WESS Bergi.
Keywords: Vadībzinātne