Futbola turnīru vadības sistēma - Maksimčuks, Vladislavs (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darbs apraksta izstrādātu „Futbola turnīru vadības sistēmu”, kas ir neliela resursu vadības sistēma. Tā nodrošina lietotājam centralizētu svarīgāko resursu uzskaiti, kas nepieciešami organizējot ikvienu futbola turnīru. Programmatūras pamatā ir klasifikatori, kurus ir iespējams apskatīt, pievienot jaunus ierakstus, labot vai dzēst esošos, kā arī katram no tiem ir dažādas specifiskās funkcijas. Atslēgvārdi: turnīru organizēšana, resursu vadības sistēma, RVS, C# .NET, MS SQL.

The paper describes the development of a “Soccer tournament management system” which is an enterprise resource planning solution. It centralized resource management to the user which is needed for organizing every amateur soccer tournament. The software is based on classifiers, which are available for viewing, adding, editing or deleting classifier objects. As well as each of classifiers has different special features. Keywords: organizing tournaments, resource planning, ERP, C# .NET, MS SQL.
Soccer tournament management system
Keywords: Datorzinātne