Interneta veikals ar tīkla mārketinga rīkiem - Rijnieks, Toms (Latvijas Universitāte, 2015)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt interneta veikalu, kuru varētu izmantot bizness, kurš pielieto tiešo pārdošanu un tīkla mārketingu. Veikalā var izveidot preču sortimentu, pircējs var veikt pasūtījumus un reģistrēties tiešās pārdošanas aģentu daudzlīmeņu struktūrai.

The objective of this qualification work is develop and online store which could be used for busineses with direct selling and network marketing strategies. In store can be added products, users can make orders and register to direct selling structure.
Online shop with network marketing tools
Keywords: Datorzinātne; interneta; veikals; tīkla; mārketings