Uzņēmuma "X" darbības efektivitātes palielināšana - Hmarnaja, Nataļja (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba „Uzņēmuma „X” darbības efektivitātes palielināšana” mērķis ir ar teorētisko un praktisko aspektu par cilvēku resursu vadību analīzes palīdzību sniegt uzņēmumam „X” priekšlikumus tā darbības efektivitātes palielināšanai un personāla motivācijas celšanai. Darbs sastāv no 5 nodaļām: cilvēka resursu teorētiskie aspekti, informācija par uzņēmumu un pētījums, kurā izmantotas anketēšanas un grafiskā metode, dokumentu analīze, kā arī veikts 90 kalendāro dienu eksperiments. Darba noslēgumā autore sniedz secinājumus un priekšlikumus. Maģistra darba apjoms ir 98 lapas, tajā ievietotas 16 tabulas un 37 attēli, pievienoti 2 pielikumi. Darbā tiek izmantotas zinātniskā un metodiskā literatūra, zinātnisko rakstu datu bāzes un uzņēmuma iekšējie dokumenti.

Master's Thesis „Company’s „X” efficiency increasing opportunities” objective is to compare the theory of human resource management and to provide the proposals for increasing company’s „X” efficiency and personnel management motivation opportunities. The work consists of 5 parts: methodological base of human resource management theories, information about the company and research done, that includes questionnaire, graphical methods, document analysis, and also there was an experiment performed that last 90 calendar days. In conclusion, the author provides the conclusions and the proposals. Master’s Thesis comprises 98 pages, 16 tables, 37 images and 2 appendixes. In order to gain the information there was used scientific and methodological literature as well as scientific article database and company’s internal documents.
Company's "X" efficiency increasing opportunities
Keywords: Vadībzinātne