BakeCMS satura vadības sistēma - Znotiņš, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darbs apraksta izstrādātu BakeCMS satura vadības sistēmu, kas piedāvā ērti pielāgojamu tīmekļa vietņu administrēšanas paneli. Sistēma tīmekļa vietnes administratoram nodrošina ērtu veidu, kā rediģēt vietnes tekstuālo un vizuālo informāciju. BeakeCMS sevī ietver jau gatavus biežāk nepieciešamos lapas satura vadības moduļus un piedāvā programmatūras saskarni (API), kas atvieglo jaunu moduļu izstrādi un esošo pielāgošanu konkrētās vietnes vajadzībām. Izstrāde ir pilnībā dokumentēta, iekļaujot prasību specifikāciju, projektējumu un testu. Atslēgvārdi: satura vadības sistēma, tīmekļa vietne, SEO, daudzvalodu atbalsts.

This paper describes the development of BakeCMS content management system that provides a powerful customizable website administration panel. The system provides easy way to customize website textual and visual information for website administrator. BakeCMS includes a set of most commonly used site administration modules and provides an application programming interface (API) that makes it easier to create new modules and modify existing ones. Development is fully documented, including requirements specification, design and test. Keywords: content management system, website, SEO, multi-language support.
BakeCMS Content Management System
Keywords: Datorzinātne