Interešu izglītības programmas AWANA piemērošana vērtībizglītībai sākumskolā - Indrāne, Liene (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba mērķis: AWANA programmas piemērošana vērtībizglītības vajadzībām sākumskolā. Bakalaura darba tēze: AWANA programma ir izmantojama vērtībizglītībā sākumskolā, ja tā atbilst šajā pētījumā izvirzītajiem pamatkritērijiem: 1. personas pamatvērtību attīstīšana; 2. skolēnu pašapziņas veicināšana; 3. sociālo prasmju pilnveidošana; Darbs ir strukturēts četrās nodaļās: 1. AWANA: vērtībizglītības programma interešu izglītībā; 2. Sākumskolas vecumposma raksturojums; 3. Pētījuma metodoloģijas izvēle un pamatojums; 4. AWANA programmas piemērošana vērtībizglītībai sākumskolā. Atslēgvārdi: vērtībizglītība, interešu izglītība, mācību programma, AWANA.

Purpose: To adapt the curriculum of AWANA to the needs of value education at the primary school level. Thesis: The curriculum of AWANA can be used to teach values at the primary school level, if AWANA: 1. developes basic values; 2. helps to develop self-confidence; 3. improves social skills; Key words: value education, extra curricular activities, curriculum, AWANA.
Adaptation of AWANA extra curricular activity to teach values at the primary school level
Keywords: Pedagoģija