Sudrabaino mākoņu novērojumu žurnālis 1962: Sigulda - Latvijas Astronomijas biedrība (My University, 1962)
Digitalizēts mezosfēras mākoņu 1962. gada SIGULDAS novērojumu žurnāls: novērojumu sezonas naktis, novērotāji, MK identifikācija, meteoroloģiskā situācija, informācija par uzņemtajām fotogrāfijām. --//-- Mesospheric cloud observation data in Sigulda, 1962, digitized observation log: observation season nights, observers, MC identification, meteorological situation, information about the photos taken.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Astronomy and astrophysics::Astronomy; observation data; mesospheric clouds; noctilucent clouds; mezosfēras mākoņi; sudrabainie mākoņi